MiMejd - pyssel & inspiration

Direktlänk till inlägg 12 mars 2011

Jag har fått VIRKARMBÅGE...

Av Ninna-Carina - 12 mars 2011 13:45

De finns de som skrattar när jag berättar att jag fått virkarmbåge, men det är verkligen ingenting att skratta åt :-( Just nu känns det som om jag aldrig kommer att kunna göra något kul mer i HELA mitt liv. Allt pyssel gör ont, att dricka te gör ont, att vända blad i en bok gör ont, att åka längdskidor, laga mat, baka  och att knappa på datortangenterna ALLT gör ont... 
 
När jag kände av smärta i armbågsleden, så var jag faktiskt så duktig att jag direkt slutade virka. Jag hade förväntat mig att smärtan då skulle försvinna på några dagar, men så blev det inte. Istället fick jag bara ondare och ondare... Jag började att Voltaren och tänkte att nu går det nog över, men inte... Jag köpte ett konstigt armbågssydd på apotektet, men det hjälpte inte heller.


I förra veckan var jag till både läkare och sjukgymnast. Av dem fick jag ett träningsprogram enl Linköpingsmodellen... så nu ger jag det en chans!


Håll tummarna för mig!

   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Indra

14 mars 2011 13:50

Jag har också tennisarmbåge. Kan du berätta vad du gör enligt Linköpingsmodellen.

 
Ingen bild

Virktanten

14 mars 2011 13:52

Jag har också ont i armbågen, kan det vara virkarmbåge. Har du något mer vetenskapligt namn på åkomman? Tack för snabbt svar.

 
Susanne

Susanne

14 mars 2011 18:31

Åh, din stackare. Håller verkligen tummarna för dig och krya på dig! Verkar urtrist, jag gillar all inspiration du ger i din blogg så jag hoppas du blir bra snart snart... NU!

http://ingaredstoka.blogspot.com

 
Fia

Fia

14 mars 2011 19:05

Ajajaj, låter inte skönt! Jag känner själv emellanåt hur det tar på nacken att virka längre stunder. Knepigt det där hur något så stillsamt kan påverka kroppen :)

http://fiaspysselotrams.blogspot.com

 
Ingen bild

Tant Grön

16 mars 2011 11:36

Blir lite rädd nu, har haft ont i Vä virkararmen några månader (nu ska jag defenitivt ta det lugnare med virknålen)om man tänker efter så är det många små muskler som arbetar i armen när man virkar, nu ska jag plocka fram mitt träningsgummiband. Lycka till med träningen och jag håller bägge tummarna.

 
Ingen bild

Lotta

17 mars 2011 09:19

Hej !
Jag har råkat ut för samma sak och gick till naprapaten. Det var förkortad muskel, så jag fick börja med att stretcha ut muskeln 3 ggr per dag i en vecka. Sen fick jag övningar med gummiband. Efter ca 3 veckor var smärtan borta och nu känner jag inget alls. Det bästa av allt var att jag kunde virka under hela tiden enl naprapaten.
Hoppas du får samma bra hjälp som jag fick.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ninna-Carina - 5 december 2011 22:32

Ni har väl inte missat att jag nu har lämnat bloggplatsen och den här bloggen... och jag hoppas verkligen att ni vill följa med. Den nya adressen är www.mimejd.se (Bloggplatsen har ändrat format sedan jag slutade skriva här och därför ser den här s...

Av Ninna-Carina - 13 oktober 2011 21:51


Jag skrev för ett par dagar sedan ett inlägg om en blommande dalahäst... Den blev tyvärr lite för tjock, men nu har jag gjort ett par nya som jag tycker har bättre form. Jag tror att du kan gissa vilken av hästarna som är min första:-)   Det är fa...

Av Ninna-Carina - 13 oktober 2011 21:15

           Nu får alla som kommer hem till oss och kissar en glad överraskning när de lyfter på toalettlocket... där finns numera nämligen ett glatt budskap - SHIT HAPPENS.   Vill någon göra något liknande så är det bara att sätta igång, så här...

Av Ninna-Carina - 8 oktober 2011 18:30


På övervåningen har vi inte "orkat" byta ut dörrarna utan tänkt att barnen skulle få göra något roligt med dem... och de har de gjort nu. Först skruvade de bort handtag o dyl, sedan slipade och tvättade de dörrarna. När det till slut var dags för mål...

Av Ninna-Carina - 7 oktober 2011 16:15

        Ännu en gammal idé har blivit verklighet... Idag har jag satt upp mina nya recepttavlor på sidan av ett överskåp i köket. Jag är jättenöjd och har fler tavlor på gång :-) Jag måste nog börja använda en bättre kamera, mobilbilderna ser vis...

Välkommen till MiMejd


Det finns så otroligt mycket som är roligt här i livet och här delar jag med mig av det som rör min kreativa sida. Hoppas att du hittar något som inspirerar din skaparlust!

KLICKA för mönster


  

Sök i bloggen

Hitta rätt :-)

Change language...

Vi är lite nyfikna!

Hur hittade du vår blogg???
 Av en slump - hamnade här
 OS-mössan
 Virkning eller stickning
 Recept
 Annat pyssel
 Följde länk från annan sida
 Facebook
 BlogLovin
 Tipsad av "någon"
 Annat

Lämmna ett fotspår! x)

Gamla godingar

Andra roliga sidor...

Blogg gäster :)

Senaste 100 besökarna...

Gör någon glad :-)

En gång för flera år sedan kom ett litet paket med posten. I det lilla paketet fanns en liten, liten nalle... Jag blir fortfarande glad när jag ser min lilla nalle!

Följ vår blogg :-)

Följ MiMejd - pyssel & inspiration med Blogkeen
Följ MiMejd - pyssel & inspiration med Bloglovin'

Bli Buzzador du också


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se